medlem i

STARTSIDA    EIO ELTEST   TJÄNSTER

ROTAVDRAG    ELRÄTT    BESTÄLLNING/FÖRFRÅGAN    PERSONAL

OM OSS        KONTAKT


ELPOLEN  hjälper er med följande:

Välj oss om du behöver tala med en elektriker. Du kan lugnt vända dig till oss för att få svar på dina frågor och funderingar, eller med dina problem, planer och idéer, inom elområdet. 

Första kontakten med oss sker oftast genom ett telefonsamtal. Vårt telefonnummer är 0920-123 51.  

Om så krävs gör vi ett besök hos er för att bedöma arbetets omfattning och behov av såväl material som materiel. Detta besök är kostnadsfritt. 

Av flera skäl ser vi gärna att vi får förtroendet att leverera en helhetslösning med produkter och tjänster.
De flesta kunder ger oss fria händer att välja märke och prioriterar både pris och kvalitet. Genom att vi väljer produkter med god monteringsvänlighet minimeras installationstiden och därmed totalkostnaderna för kunden.  Dessutom övertar vi viss garanti i samband med montage av produkter från våra leverantörer, till gagn för dig som kund.

Har du som kund önskemål om en viss produkt eller ett visst märke så försöker vi givetvis leverera det, men vi är alltid noggranna med kvaliteten.

Specialistområden


eio

Vi är medlem i eio, Elektriska installatörsorganisationen och arbetar med EIO-Q ledningssystem som är branschens verktyg för kvalitet, arbetsmiljö och miljöstyrning.

EIO:s webbplats>>

Miljöpolicy

Våra mål är att minska mängden avfall och rekommendera försäljning av produkter som är "bra miljöval". Alla serviceelektriker använder sig i största möjliga mån av miljövänliga transportsätt.

Kontakta oss på 0920-123 51.

Kvalitetspolicy

Vårt mål är att alltid ha 100% nöjda kunder. Oavsett om du anlitar oss för el-, data- eller teleinstallationer eller andra arbeten så jobbar våra serviceelektriker alltid med ett högt kvalitetsfokus så att du som kund får ut maximalt av våra kunskaper.

ELPOLEN AB, Kyrkogatan 2, Luleå 0920 - 123 51 info (a) elpolen.se