medlem i

STARTSIDA    EIO ELTEST   TJÄNSTER

ROTAVDRAG    ELRÄTT    BESTÄLLNING/FÖRFRÅGAN    PERSONAL

OM OSS        KONTAKT


ELPOLEN  - EIO Eltest

Bara EIO elinstallatörer kan göra EIO Eltest. Låt vår elinstallatör hjälpa dig att få ett elsäkert hem.

Konsumentbroschyr, ladda ner >>

Information EIO Eltest

Elanläggningar åldras precis som allt annat i ett hus. Ju fler år som går, desto större risk att något händer med din anläggning som kan leda till allvarliga skador och i värsta fall att någon förolyckas. Har elinstallationen i din bostad passerat bäst-föredatum? Tänk också på att nya elinstallationer som är felaktigt utförda kan vara förödande för liv och egendom.

EIO Eltest gör livet tryggare
Det luriga med elinstallationer är att du oftast inte kan se riskerna med blotta ögat. Eftersom du är ansvarig för elanläggningen i din bostad, bör du låta en elinstallatör göra en EIO Eltest.

Testet är en grundlig besiktning. Elinstallatören testar centralen och säkringar, kollar uttag och kablar, gör stickprovskontroller i dosor och strömbrytare. Den tar pulsen på elanläggningen och ger besked om dess säkerhet, komfort, ekonomi och tekniska standard. I din hand får du ett utförligt protokoll. Du ser om elanläggningen har fullgod säkerhet eller om fel behöver rättas till, antingen för att anläggningen ska uppfylla gällande föreskrifter eller för att öka komforten. Visar testet att din elanläggning inte är säker eller att den kan bli bättre, kan elinstallatören lämna kostnadsförslag på åtgärderna.


eio

Vi är medlem i eio, Elektriska installatörsorganisationen och arbetar med EIO-Q ledningssystem som är branschens verktyg för kvalitet, arbetsmiljö och miljöstyrning.

EIO:s webbplats>>

Miljöpolicy

Våra mål är att minska mängden avfall och rekommendera försäljning av produkter som är "bra miljöval". Alla serviceelektriker använder sig i största möjliga mån av miljövänliga transportsätt.

Låt elinstallatören gå husesyn
Passa på att fråga elinstallatören om tips för säkrare el. Vill du vara riktigt på säkra sidan låter du installatören gå igenom din bostads elinstallationer och åtgärda det som kan behövas, till exempel att montera petskyddade uttag och installera jordfelsbrytare. En jordfelsbrytare anses förhindra nio elolyckor av tio.

Kontakta oss på 0920-123 51.

Kvalitetspolicy

Vårt mål är att alltid ha 100% nöjda kunder. Oavsett om du anlitar oss för datainstallationer, teleinstallationer eller andra arbeten så jobbar våra serviceelektriker alltid med ett högt kvalitetsfokus så att du som kund får ut maximalt av våra kunskaper.

ELPOLEN AB, Kyrkogatan 2, Luleå 0920 - 123 51 info (a) elpolen.se